Αγορά των μηχανημάτων αρτοποιίας που περισσεύουν

Η εταιρεία μας, με έδρα το Bielefeld, διαθέτει έναν ευρύχωρο εκθεσιακό χώρο στον οποίο παρουσιάζουμε μια τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων μηχανημάτων αρτοποιίας σε μια έκταση 5000 τετραγωνικών μέτρων.

Αγορά των μηχανημάτων αρτοποιίας που περισσεύουν

 

Σκοπεύετε να εκκαθαρίσετε ένα αρτοποιείο και θέλετε να πουλήσετε τα παλιά σας μηχανήματα; Τότε η Multiback Bakery Technology είναι ο ικανός συνεργάτης σας. Η Multiback Bäckereitechnik ειδικεύεται στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων αρτοποιίας. Χάρη στην πολυετή γνώση μας στον κλάδο, μπορούμε να σταθμίσουμε ρεαλιστικά την αξία των μηχανών σας και να σας προσφέρουμε μια δίκαιη τιμή για τα μεταχειρισμένα σας μηχανήματα.

 

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας τώρα ή λάβετε απευθείας μια εκτίμηση κόστους για τον εξοπλισμό αρτοποιίας σας. Θα χαρούμε επίσης να αποσυναρμολογήσουμε και να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό σας – επιτρέψτε μας να σας συμβουλεύσουμε χωρίς υποχρέωση.

 

Εκκαθάριση επιχείρησης: Αγοράζουμε τους φούρνους και τις μηχανές σας

 

Εάν μια εταιρεία πρόκειται να εκκαθαριστεί, η μεταπώληση των μηχανών είναι μόνο μία από τις πολλές εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν. Οι μηχανές αρτοποιίας Multiback θα χαρούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Ως ειδικοί σε μεταχειρισμένα μηχανήματα αρτοποιίας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τόσο μεμονωμένες συσκευές όσο και πλήρη εξοπλισμό αρτοποιίας. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας ορίσουμε μια δίκαιη τιμή για ειδικά μηχανήματα.

 

Η εταιρεία μας, με έδρα το Bielefeld, διαθέτει έναν ευρύχωρο εκθεσιακό χώρο στον οποίο παρουσιάζουμε μια τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων μηχανημάτων αρτοποιίας σε μια έκταση 5000 τετραγωνικών μέτρων. Η θυγατρική μας έκθεση είναι το πρώτο σημείο επαφής για αρτοποιούς από όλη τη Γερμανία που αναζητούν μεταχειρισμένο εξοπλισμό για την επιχείρησή τους. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να αγοράσουμε τα παλιά σας μηχανήματα. Από τον φούρνο μέχρι τα σιλό αλευριού, τις συσκευές προετοιμασίας ζύμης μέχρι την ολοκλήρωση των γραμμών παραγωγής, δεχόμαστε σχεδόν κάθε συσκευή σε μερική ανταλλαγή.

 

Αγορά και αφαίρεση σε δίκαιες τιμές


Ως ειδικοί του κλάδου, γνωρίζουμε ακριβώς πόσο αξίζουν τα παλιά σας μηχανήματα. Δεν έχει σημασία αν οι συσκευές είναι σχεδόν καινούριες ή σε μέση κατάσταση χρήσης: είμαστε στην ευχάριστη θέση να πάρουμε τα συστήματά σας εν μέρει. Τα παλιά μηχανήματα συνήθως προετοιμάζονται, ελέγχονται και καθαρίζονται από εμάς πριν τα προσφέρουμε στους πελάτες μας ως μεταχειρισμένα μηχανήματα αρτοποιίας. Είτε μερικώς επισκευασμένο είτε πλήρως ανακαινισμένο: τα εμπορικά αρτοποιεία όλων των μεγεθών θα βρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό στη γκάμα μας.

 

Χρειάζεστε βοήθεια για την αποσυναρμολόγηση και την αφαίρεση των συστημάτων σας; Και εδώ, η Multiback Bäckereitechnik είναι στο πλευρό σας ως ικανός πάροχος υπηρεσιών. Οι έμπειροι τεχνίτες μας θα χαρούν να αναλάβουν οποιεσδήποτε επικείμενες εργασίες και να ακολουθούν πάντα τις επιχειρησιακές σας διαδικασίες. Εξάλλου, γνωρίζουμε ακριβώς πόσος προγραμματισμός κρύβεται πίσω από μια εκκαθάριση μιας εταιρείας. Οι επαγγελματίες μας συνοδεύουν την εκκαθάριση της επιχείρησής σας και αναλαμβάνουν την πλήρη αποξήλωση και απομάκρυνση, ώστε να μπορείτε να φροντίζετε με την ησυχία σας τη συνεχιζόμενη επιχείρηση.

 

Μάθετε τώρα και πουλήστε μεταχειρισμένα μηχανήματα αρτοποιίας Εκκαθάριση αρτοποιίας


Είτε είστε μικρή βιοτεχνική επιχείρηση, αλυσίδα αρτοποιίας ή βιομηχανικό αρτοποιείο: είμαστε η επαφή σας εάν αναζητάτε αγοραστή για μεταχειρισμένα μηχανήματα αρτοποιίας. Από το μίξερ μέχρι την πλήρη γραμμή παραγωγής, παίρνουμε παλιές μηχανές όλων των τύπων και μεγεθών σε μερική ανταλλαγή. Αν ψάχνετε για νέο επαγγελματικό εξοπλισμό, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στον καλά εφοδιασμένο εκθεσιακό μας χώρο στο Bielefeld.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να ζητήσετε μια μη δεσμευτική προσφορά για τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό σας. Μπορείτε να πουλήσετε τις παλιές σας μεταχειρισμένες μηχανές αρτοποιίας σε έναν εξειδικευμένο αντιπρόσωπο σε καλές τιμές και να αφήσετε την αποσυναρμολόγηση στους έμπειρους μηχανικούς μας. Επομένως, τίποτα δεν εμποδίζει μια ομαλή λειτουργική επίλυση.

multiback

Σχετικές αναρτήσεις

Φορτώνει παρακαλώ περιμένετε.

Τρέχουσες αγγελίες από την αγορά μας

Φορτώνει παρακαλώ περιμένετε.