Το προϊόν επιλέχθηκε για εσάς Προβολή όλων
waiting

Μεταχειρισμένα στρογγυλά και μακριά ρολά

Οι χρησιμοποιημένοι στρογγυλοποιητές ζύμης και οι μακρύι κυλίνδροι χρησιμοποιούνται σε αρτοποιεία για την επεξεργασία της ζύμης. Στην κατηγορία των στρογγυλών και μακριών κυλίνδρων ζύμης θα βρείτε επίσης, για παράδειγμα, μεταχειρισμένες μηχανές κουλούρας, μεταχειρισμένα μακριά ρολά μπαγκέτας και μεταχειρισμένα στρογγυλά κωνικά. Σε ορισμένες μηχανές, είναι δυνατή η συνδυασμένη κυκλική και μακροσκελής χύτευση με ένα μόνο μηχάνημα.

Μαζί μας γίνετε επαγγελματίες χρησιμοποιημένα στρογγυλοποιητές ζύμης και μακριά ρολάπου προσφέρονται, τα οποία είναι πολύ αξιόπιστα και απαιτούν λίγη συντήρηση. Στην αγορά μας θα βρείτε μεταχειρισμένους στρογγυλοποιητές ζύμης και μακριά ρολά από γνωστές μάρκες όπως Kemper, Sinmag και Benier. Τα χρησιμοποιημένα ρολά ζύμης και στρογγυλοποιητές ζύμης μπορούν επίσης να καλύψουν εύκολα τις ανάγκες των επαγγελματιών χρηστών. Οι περισσότεροι από τους χρησιμοποιημένους στρογγυλοποιητές ζύμης και κυλίνδρους ζύμης που προσφέρουμε μπορούν συνήθως να παραγγελθούν και να παραδοθούν αμέσως.

Εάν έχετε βρει το σωστό χρησιμοποιημένο στρογγυλό ή μακρύ ρολό ζύμης, μπορείτε απλά να έρθετε σε επαφή με τον πωλητή. Εάν δεν είστε σίγουροι ποιος χρησιμοποιημένος πλάστης ή πιο στρογγυλός χρειάζεστε, ενημερώστε μας. Με την πολυετή πείρα μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με όποια απορία έχετε σχετικά με τα χρησιμοποιημένα στρογγυλά και τα μακριά ρολά ζύμης.

Φίλτρο αναζήτησης

Φίλτρο αναζήτησης

γενικός

Του
Δις

Αναζήτηση περιοχής