Το προϊόν επιλέχθηκε για εσάς Προβολή όλων
waiting

Μεταχειρισμένοι φούρνοι καταστημάτων

Στην κατηγορία μας Μεταχειρισμένοι φούρνοι καταστημάτων παρουσιάζουμε μια σειρά από φούρνους ιδανικούς για εμπορικούς χρήστες όπως αρτοποιεία, εστιατόρια, καφετέριες και κάθε είδους καταστήματα εστίασης που αναζητούν λύσεις ψησίματος υψηλής ποιότητας.

Ένας φούρνος στο κατάστημα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο σε μια επαγγελματική κουζίνα και μια μεταχειρισμένη μονάδα μπορεί να είναι μια οικονομική επιλογή. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων φούρνων ψησίματος στο κατάστημα σε διάφορα μεγέθη και σχέδια για να καλύψετε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Είτε ψάχνετε για φούρνο ατμού, είτε για φούρνο μεταφοράς είτε για ατμομάγειρα combi, θα βρείτε μοντέλα από όλες τις κορυφαίες μάρκες αυτής της κατηγορίας.

Γνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της απαιτήσεις. Γι' αυτό προσφέρουμε μεταχειρισμένους φούρνους ψησίματος στο κατάστημα με διαφορετικές χωρητικότητες - από συσκευές που είναι απόλυτα κατάλληλες για μικρότερες λειτουργίες έως μεγαλύτερα μοντέλα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις μιας πλήρως χρησιμοποιούμενης κουζίνας παραγωγής.

Κάθε μεταχειρισμένος φούρνος καταστήματος στην πλατφόρμα μας συνοδεύεται από λεπτομερή περιγραφή και φωτογραφίες, ώστε να γνωρίζετε τις ακριβείς προδιαγραφές και την κατάσταση της μονάδας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον τέλειο φούρνο για την επιχείρησή σας.

Μάθετε περισσότερα για τους χρησιμοποιημένους φούρνους μας στο κατάστημα, συγκρίνετε τις επιλογές και βρείτε την ιδανική λύση για τις γαστρονομικές σας ανάγκες. Με μια μεγάλη γκάμα για να διαλέξετε, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε έναν φούρνο που θα αυξήσει την παραγωγικότητα της κουζίνας σας, ενώ θα είναι εύκολος για τον προϋπολογισμό σας.
Φίλτρο αναζήτησης

Φίλτρο αναζήτησης

γενικός

Του
Δις

Αναζήτηση περιοχής