Επιστροφή ευρώ

Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων αρτοποιίας Euro – Back

Εταιρεία:
Επιστροφή ευρώ
διεύθυνση:

Teltower 12
33719 Μπίλεφελντ, Γερμανία

τηλέφωνο:
052130589129
Web:
https://www.euro-back.com
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα:
8: 00 να 17: 00 ρολόι
Τρίτη:
8: 00 να 17: 00 ρολόι
Τετάρτη:
8: 00 να 17: 00 ρολόι
Πέμπτη:
8: 00 να 17: 00 ρολόι
Παρασκευή:
8: 00 να 17: 00 ρολόι
Σάββατο:
Κυριακή +:
Κατηγορίες:
Έμπορος μηχανών αρτοποιίας

Περιγραφή:

Η εταιρεία Euro-Back εμπορεύεται μεταχειρισμένα μηχανήματα αρτοποιίας και φούρνους εδώ και αρκετά χρόνια.
Η εταιρεία βρίσκεται τώρα στη δεύτερη γενιά της και είχε πάντα περισσότερα μηχανήματα στη γκάμα της, όπως μηχανές συσκευασίας, βιομηχανικά συστήματα και γραμμές ζαχαροπλαστικής, ζυμωτήρια, τεμαχιστές ψωμιού, συσκευές πλήρωσης και δοσομέτρησης, μηχανές κρούστας, συστήματα ψωμιού κάθε είδους.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων αρτοποιίας, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο και έχουμε πουλήσει και εξάγει με επιτυχία τα μηχανήματα μας σε περισσότερες από 40 χώρες. Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να μας επισκεφτούν. Επισκεφτείτε την αίθουσα 2000 τετραγωνικών μέτρων και πάρτε μια ιδέα για τη μεγάλη γκάμα και ποικιλία μας. Έχουμε πάντα στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα αρτοποιίας.

Τα μηχανήματα διατίθενται σε ελεγμένη/καθαρισμένη κατάσταση ή, κατόπιν αιτήματος του πελάτη, σε πλήρως επισκευασμένη και πρόσφατα βαμμένη κατάσταση. Έχουμε ήδη επισκευάσει ορισμένα σπειροειδή ζυμωτήρια, ανυψωτικά, μηχανήματα διαχωρισμού και στρογγυλοποίησης ζύμης, πρέσες σε ρολό, συστήματα ρολού, μηχανές κεφαλής ή ακόμα και ανυψωτικά μηχανήματα και είναι σε απόθεμα τόσο στο κατάστημα όσο και προς πώληση. Ακόμη και τα δημοφιλή μηχανήματα Rheon μπορείτε επίσης να τα βρείτε μαζί μας.

Το πολύγλωσσο προσωπικό μας είναι χαρούμενο για κάθε πελάτη τον οποίο μπορούμε να ενημερώσουμε και να παρουσιάσουμε τις μεταχειρισμένες μηχανές ψησίματος, φούρνους και άλλα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε αρτοποιεία.

Κορυφαίες προσφορές από το Euro-Back

Φορτώνει παρακαλώ περιμένετε.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.
Κατάστημα: Euro-Back
Επιστροφή ευρώ
τελευταία δραστηριότητα:
13.12.2023
Διαδικτυακή κατάσταση:
offline
Προτείνετε τον ιστότοπό μας

Επισκεφθείτε επίσης τις σελίδες κοινωνικών μέσων